loading
About

About

Welkom op de nieuwe website van Chapewerken Knockaert. De zaak is in juli 2010 opgericht door Joeri Knockaert, die al tien jaar ervaring heeft in het vak. Chapewerken Knockaert biedt u verschillende mogelijkheden voor dekvloeren en vloerisolatie en streeft voor elke keuze die u maakt naar perfectie. U kunt de mogelijkheden terugvinden op de pagina ‘Chape' en ‘Vloerisolatie'.

Hoe werkt Chapewerken Knockaert? Chapewerken Knockaert maakt voor u gratis een vrijblijvende prijsofferte. Er wordt een afspraak gemaakt waarbij alles wordt besproken. Hierna kan Chapewerken Knockaert voor u aan de slag gaan. Wij trachten altijd alles zo spoedig mogelijk klaar te hebben. Dit kan echter verschillen volgens de periode. Chapewerken Knockaert werkt voornamelijk in West-Vlaanderen en soms ook in Oost-Vlaanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Chapewerken

Hechtende dekvloer. Een dekvloer die door zijn samenstelling en uitvoering rechtstreeks aan de draagvloer vastgehecht wordt.

Niet-hechtende dekvloer. Deze dekvloer is van de draagvloer gescheiden door middel van een scheidingslaag en is nergens aan de ondergrond vastgehecht. De ondergrond moet vlak zijn, zo niet moet er vooraf een uitvullaag worden aangebracht.

Chapewerken Meer weten

Vloerisolatie

Chapewerken Knockaert houdt zich ook bezig met vloerisolaties. Sinds de nieuwe wet betreffende Energie Prestatie Binnenklimaat (EPB) van kracht is, zijn er bepaalde eisen van pas waaraan een woning waarvoor een bouwvergunning wordt aangevraagd moet voldoen.

Dit geldt voor isolatie, energieprestatie en ventilatie. Chapewerken Knockaert biedt u graag haar diensten aan.

Vloerisolatie Meer weten